SSL Innebandyns högsta liga

Innebandy är inte så långt ifrån vanlig bandy som spelas på is vintertid. Kanske kan tänkas att bandyn är lite snabbare i och med skridskor, men där tvistar nog innebandy och bandy spelarna om vilka som är snabbast.

SSL, Svenska superligan är den högsta serien för svensk innebandy, tidigare så var namnet på den serien Elitserien i innebandy och så hette den från starten 1995. Innebandyn i Sverige har fått stor genomslagskraft och populariteten har ökat från år till år. IBK Lockerud är det lag bland herrlagen som har flest mästerskapssegrar fram till idag.

För att följa årets superliga kan du surfa in på sslplay.sportsground.tv och kolla in matcherna live. Eller för den delen kolla in arkivmaterialet med äldre matcher. Det kommer att bli en spännande säsong då flera lag är topplag och spelar fantastisk bra innebandy. Det finns även nu möjlighet att på kanal 12 följa vissa matcher och känna spänningen när ens favoritlag spelar. Att spela odds på innebandy är lika spännande som något annat oddsspel, det gäller att hitta bra spelbolag som visar bra odds och som man litar på till hundra procent.

För många är innebandy en fritidssport och det spelas innebandy runt om i vårt avlånga land på fritidsgårdar och hemma på bakgårdar och man kan förstå att det blivit en sådan stor sport i och med enkelheten i att ta med sig en klubba och en boll och spela lite innebandy med polarna på skolan och efter på sin fritid. Att börja i unga år med en sport och känna glädjen i att hålla på och sedan kunna hålla i den glädjen även om man kommer upp i elitnivå är en grym känsla. Idrott när det är som roligast är när alla på planen känner för sin sport och har roligt.