Innebandy ett gott alternativ

Alla kanske inte har möjlighet till att spela bandy och då kan innebandy vara ett gott alternativ. Nog måste vi kunna säga att innebandyn idag är en folksport då det är oerhört många som spelar detta. Allt från sportklubbar och aktiva lag som spelar i olika serier till ungdomsgårdens innebandyspelande.

Det kan vara relativt enkelt att samla ihop ett gäng för att spela innebandy.  Man skaffar vad som behövs för att spela och bokar en sporthall så på utsatt tid så är förhoppningsvis alla ombytta och klara för en match i denna snabba sport. Vill man förbränna kalorier snabbt så är innebandyn att föredra då du får springa mycket och snabbt får upp flåset.

Tänk dock på att värma upp ordentligt innan ni börjar att spela, snabbt kan en hälsena gå av om man inte tänker sig för. Regler kan vara annat som diskuteras på plats och du hittar dessa regler på nätet som ni kan skriva ut för att det inte ska bli några frågetecken innan ni börjar spela.

efter match så glöm framförallt inte att stretcha och varav ner ordentligt. Ta en bastu med kompisarna och njut av det spel som genomförts. Om ni är ett gäng som tycker detta är förbaskat roligt så se till att ha en stående tid bokad för nästkommande veckor så ni vet att ni får tid att spela igen framöver.